Szeretettel ajánlom kedves vendégeim figyelmébe új szolgáltatásomat, a kutyamasszázst. Magyarországon az első ilyen jellegű tanfolyamon tanultam ezt a fantasztikus módszert, és 2008. 05. 09.-én sikeres vizsgát tettem. Köszönöm Bíró Ferenc Tanár Úrnak a csodálatos előadásokat.

Testmasszázs:

Shiatshu módszerrel az akupresszúrás pontok stimulálásával az erővonalakat (meridiánokat) ingerlem, ezáltal a hozzá tartozó szervben távhatást érek el, a szervekben meglévő energiaakadályok feloldódnak.

Reflexológia:

azaz talpmasszázs, amikor az egész test reflexzónáit tudom kezelni a talpon keresztül. Az életenergiák aktivizálódnak, az anyagcsere felgyorsul, a méreganyagok könnyebben kiválasztódnak. Fájdalomcsillapító, feszültségoldó, lazító, idegrendszeri távhatásokat érek el.

Frissítő masszázs, az egészségmegőrzés természetes módja, könnyed masszírozás a közérzet javítása érdekében. A kézi masszázs az egész szervezetet magasabb energiaszintre juttatja.

A kezelések a kutya szervezetének öngyógyító képességét serkentik.

Ajánlatos masszázst végezni korábban sérült, vagy idős állatoknak, betegség, műtét (varratszedés) után, vagy csak megelőzésképpen, egészséges kutyának. Nem lehet masszírozni lázas, frissen operált vagy sérült, vemhes, bőrbeteg, vagy daganatos betegségben szenvedő állatot, valamint azt a kutyát, aki nagyon ellenzi a testi érintést.

A masszázs nagy testű kutya esetében a földön pokrócon, kiskutyáknak asztalon, puha szivacságyban történik. Időtartama kb. 40 perc. Csak tiszta kutyát szabad masszírozni. Amennyiben az állat közreműködő, macska masszírozását is vállalom.

Kérem, az állat oltási lapját hozza magával. Köszönöm.


Ajándékozza meg Ön is kedvencét a kutyamasszázs igénybevételével!


Néhány kép a tanfolyamról. A gyakorlatra legtöbbször Pille kutyámat vittem magammal. Azt hiszem, az arca mindent elárul.

De jó nekem!

Mééééééég!Június 18.-án újból az RTL Klub reggeli "Csak Csajok" műsorának vendégei voltunk Pillével. Ezúttal a kutyamasszázs volt a téma. Pille ismét remekül adta magát, az egész stábot elbűvölte. Nagyon örülök, hogy ebben a témában is lehetőségem volt egy kis ismeretterjesztésre.
A műsor után Horváth Virág az RTL Bulvár riportere egy hosszabb interjút készített velem, ami a tévécsatorna honlapján olvasható: RTL Bulvár


Az "A MACSKA" című újság 2008.július-augusztusi számában megjelent egy két oldalas cikkem a macskamasszázsról. A cikk fotóin a gyönyörű maine coon macska, Heartbreaker Jasmine Joyce látható, aki csodálatosan tűrte végig a testmasszázst és a reflexzóna masszázst is. Köszönöm gazdájának, Bures Magdinak, hogy kipróbálhattam JJ kisasszonyon ezt a csodálatos módszert. Nagyon örülök, hogy megjelenhetett ez a cikk, ezzel népszerűsíthetem ezt a Magyarországon még új szolgáltatást.


2008. Július 23.-án Kunbaracson, a Top Mancs Kutyaetológia Táborban tartottam előadást a kutyamasszázsról. Pille itt is velem volt, és remekül viselkedett. Nagyon örülök neki, hogy néhány teljesen idegen kutyának is sikerült egy kis ízelítőt adnom a reflexzóna masszázsból, igazán élvezték. Köszönöm a meghívást a kedves etológus társaságnak, és a képeket Nagy Richardnak.2009. április. A Blikk újság Kedvencek különszámában olvasható egy riport a masszázsról és rólam. A képeken Kacor cicám szerepel, aki nagyon élvezte a kényeztetést, és elbűvölte a fotóriportert.
Nagyon örülök, hogy ismét módom volt népszerűsíteni kedvenceink masszázsát, hiszen ez nem luxus, hanem az egészségmegőrzés természetes módja.2015.-ben újabb kutyamasszázs tanfolyamon vettem részt a Tapis Oktatási Központban.


2018.-ban az RTL Klub Kedvencek Magazinjában szerepeltünk a kutyamasszázs és fitness témában.Szeretném bemutatni néhány kedves vendégemet, akiknek gondos gazdáik lehetővé teszik kedvencüknek, hogy igénybe vegyék a kutyamasszázst.

Jaffy - staffordshire terrier, aki számtalan rosszul sikerült térdműtét után úgy került hozzám, hogy akkor már 9 hónapja nem használta a beteg lábát. Izmai elsorvadtak, a térdizülete bemerevedett. Néhány lazító kezelés után már bizonytalanul, de 4 lábon tudott menni. Hosszú folyamat volt, amíg végre eljutottunk oda, hogy ma már Jaffy csak néha keres fel, egy kis szinten tartó kezelésre. Általában használja a lábát, de tudjuk, hogy tökéletes már soha nem lesz. A kezeléseket élvezi, nyugodtan fekszik az oldalán amíg a lábát, hátát, nyakát masszírozom. Mindig örömmel és boldogan jön hozzám, nagyon megkedveltük egymást.

Jaffy

Jimmy

Jimmy - idős német juhász kutya, akinek a kezelések hatására a gerincproblémája jelentősen javult, látványosan könnyebben mozgott, de sajnos az időt megállítani a masszázs sem tudja, így tőle nem sokkal a 14. születésnapja után el kellett búcsúzni, legyen nyugodt az álmod Jimmyke.

Pointer bébi - aki születésekor megsérült. A bal hátulsó lábát még 3 hetes korában egyáltalán nem mozgatta, ezért mászni sem tudott. Az egész lábát görcsösen maga alá húzta, kinyújtva az a végtag láthatóan rövidebb volt, mint a jobb oldali, egészséges lába. A csánk izülete teljesen befelé fordult. Ekkor került hozzám, mert egy ennyi idős kiskutya már szépen mászik, próbál lábra állni, ő pedig csak feküdt az oldalán. Gazdája szerint már az első kezelés után jelentősen javult az állapota, a második masszázs alkalom után a gazdi örömmel hívott fel telefonon, hogy a kicsi meglógott a szülőládából. Öt hetes korára teljesen jól mozgott, már nem volt szüksége további kezelésekre, a letapadt izmok megerősödtek, az izületek helyreálltak.
Sajnos nem tudjuk pontosan, hogy mi okozta a problémát, mert egyik állatorvos sem készített róla röntgen-felvételt.
A képeken látszik, hogy a kiskutya teljesen ellazult kezelés közben, nagyon élvezte a műveletet

Pointer bébi